Aan het laden..

Banden

BANDEN

Voor nieuwe (winter)banden, een uitlaat, een accu of schokbrekers is Autobedrijf Herman Bult ook uw adres. U vindt een grote sortering van de bekende merken tegen concurrerende prijzen. En altijd direct leverbaar en snel gemonteerd.

Winterbanden

Een wijd verbreid misverstand is dat winterbanden alleen tot hun recht zouden komen in overvloedige sneeuw. Door hun diepe en grovere profiel zijn winterbanden uitermate geschikt voor de natte omstandigheden in herfst en winter. Al bij temperaturen lager dan 7 graden Celsius presteren winterbanden beter dan zomerbanden. De samenstelling van het rubber van de winterband, ook wel ‘compound’ genoemd, zorgt bij lagere temperaturen voor zowel meer grip als meer comfort.

In het buitenland bestaat het risico op een boete, strafrechtelijke vervolging en medeaansprakelijkheid als u in winterse omstandigheden een ongeluk krijgt en uw auto heeft geen winterbanden. Nederland maakt geen onderscheid tussen winter- en zomerbanden, andere landen doen dat bij winterse omstandigheden wel!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Slider

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Slider