Aan het laden..

Onderhoud

ONDERHOUD

Onderhoud is belangrijk voor elke auto, het verlengt niet alleen de levensduur van uw auto maar het houdt u ook veilig en zonder verrassingen op de weg. Als we het over onderhoud hebben kennen we de twee soorten onderhoudsbeurten: de grote en de kleine beurt. 

 Bij een kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd, hierbij kunt u denken aan vloeistoffen, verlichting, remmen, ruitenwissers, schokdemper, uitlaat en diverse andere punten. In de meeste gevallen wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen.

Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Bij een grote beurt bieden wij de verplichte APK keuring gratis aan indien gelijktijdig uitgevoerd voor optimaal onderhoud. 

U kunt erop rekenen dat Autobedrijf Herman Bult onderhoud vakkundig uitvoert volgens de specificaties van de fabrikant. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

Zomer- en winterbeurt

Denk ook eens na over een zomer- of een winterbeurt. Zeker nu we vaak naar zon of sneeuw trekken worden auto´s aan soms extreme omstandigheden blootgesteld. Daarom is het raadzaam om vooraf een aantal zaken te laten checken. Zit er nog voldoende koelvloeistof in het systeem? Heeft de remvloeistof nog de juiste samenstelling? Zit er nog genoeg profiel op mijn banden?

U kunt het beste voor de zomer én voor de winter even een check laten uitvoeren zodat u altijd veilig op weg bent.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Slider

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Slider