Aan het laden..

Trekhaken

TREKHAKEN

Autobedrijf Herman Bult kan u een trekhaak leveren voor een scherpe prijs

Wij doen rechtstreeks zaken met de grootste fabrikanten van trekhaken. Door onze rechtstreekse inkoop kunnen wij u een aanzienlijk prijsvoordeel bieden.

Wanneer kies ik voor een 7 of voor een 13 polige kabelset?

Een 7 polige kabelset is goedkoper dan een 13 polige kabelset en wordt voornamelijk gebruikt voor aanhangwagens, fietsendragers en trailers en wordt standaard voorzien van een verplichte mistlampaansluiting.

Het kiezen van een 13 polige kabelset hangt af van de stekkeruitvoering van de caravan. Een 13 polige kabelset wordt voornamelijk gebruikt voor toepassing met een caravan. De extra aansluitingen zijn namelijk nodig voor constante stroom aansluiting voor de koelkast tijdens het rijden, voor de binnenverlichting en de achteruitrijverlichting. Voor het aansluiten van de constante stroomdraad, bedoeld voor bijvoorbeeld het aansluiten van een koelkast of het opladen van een accu, worden extra kosten doorberekend.

Wanneer kies ik voor een vaste trekhaak of voor een afneembare trekhaak?

Een vaste trekhaak is goedkoper dan een afneembare trekhaak. In sommige gevallen is het wettelijk verplicht een afneembare trekhaak te monteren in verband met de zichtbaarheid van de kentekenplaat. Deze moet volledig zichtbaar zijn! In het geval een auto is uitgevoerd met parkeersensoren is het raadzaam een afneembare trekhaak te monteren. Op het moment dat de achteruitrijversnelling van de auto wordt ingeschakeld, detecteren de sensoren de trekhaak als obstakel en zullen daardoor een alarm signaal afgeven.

Autobedrijf Herman Bult helpt u graag met het maken van een keus.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Slider

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Slider